مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی دبی

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی دبی

  •  اسکن رنگی پاسپورت
  •  اسکن رنگی یک قطعه عکس

این دو مدرک برای اخذ ویزای به دبی موردنیاز می باشد. نکات قابل توجه ویزای دبی شامل موارد زیر می باشد:
• اگر اعتبار ویزای توریستی شما یک ماه می باشدشما فقط می توانید ۱۴ روز در امارات سکونت داشته باشید.

• اگر ویزای شما فوری باشید ,برای شما دو روز کاری زمان میبرید و اگر ویزای درخواستی شما عادی باشد ۳ روز کاری زمان می برد.

• اگر شما قصد سفر به دبی را دارید و هتل را رزرو نکرده اید ,شما باید یک فقره چک به میزان ۵ میلیون تومان به آژانس گردشگری ضمانت بدهید.

• اگر قصد شما اقامت یک ماه در امارت باشد شما می توانید ویزای خود را از امارات بگیرید و بجای ویزای یک ماه که ۱۴ روز می توانید سکونت کنید,یک ماه اقامت داشته باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر  مترو دبی و حقایقی جالب درباره‌ی دبی و قیمت تور دبی در آبان با شماره های 02187170 و 02188505454 تماس بگیرید.

http://safaredubai.com

 

به اشتراک گذاشتن این مطلب:

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn